DNS probe finished nxdomain fout oplossen

Deze oled-televisie fungeert binnen iedere woning probleemloos als centrale mediahub. Wist je dat je computer twee soorten werkgeheugen heeft? Naast het bekende random access memory is er ook virtueel geheugen . Alle programma’s gebruiken ram, maar wanneer er te weinig geheugen beschikbaar is dan schakelt je computer over op virtueel geheugen. Daardoor kunnen programma’s hun werk blijven doen, zonder meteen vast te lopen of iets dergelijks. Dit jaar stond volledig in het teken van Internet of Things, digitale assistenten en slimme apparaten. Hoewel sommigen nooit zullen begrijpen waarom je er geld aan uitgeeft, weten wij als tech-fanaten wel beter.

Via een app van BWG is het mogelijk om de watertoevoer en de temperatuur in te stellen. De kwetsbaarheid, die al tien jaar in Tomcat aanwezig bleek te zijn enGhostcatwordt genoemd, bevindt zich in het Tomcat Apache JServ-protocol. Dit is een protocol dat inkomende aanvragen van een webserver kan doorsturen naar een applicatieserver die zich achter de webserver bevindt. Door de kwetsbaarheid kan een aanvaller bestanden in de webapp-directories van Tomcat lezen of toevoegen.

  • Zowel Dropbox als Skype bleken niet te valideren naar welk domein de redirect vanaf hun website liep.
  • In totaal werden gegevens van meer dan 40 miljoen kaarten gestolen, mogelijk veel meer.
  • Uw bedrijf heeft meer bescherming nodig tegen deze en andere bedreigingen.
  • Windows 11 toont dat CEO Satya Nadella van gedacht is veranderd, al is de realiteit genuanceerder.
  • Steeds meer mensen melden dat ze alles na de upgrade kwijt zijn.

Nu kun je je data van Android naar iPhone overzetten met de gratis app Stap over op iOS, te vinden in de Play Store voor Google. Een korte handleiding staat op de website van Proximus. Software wordt niet alleen ontwikkeld voor een bepaald besturingssysteem , maar ook voor een specifieke versie .

Herstel blauwe schermfout met SFC

Audacity staat er niet eens bij en ik neem op van de lijn ingang en toch werkt dit. Hoe graag zou ik een verantwoordelijke bij Microsoft eens een uurtje bijpraten over klanten tevredenheid. Niet zozeer het product Windows is slecht, maar de informatie aan gebruikers biedt ruimte voor verbetering. Overigens gebruik ik een Linux OS dus is dit voor mij allemaal wat minder spannend.

Het programma Autoruns geeft nog meer mogelijkheden

Let op, is uw Nederlands paspoort of identiteitskaart afgegeven op een consulaat, ambassade, grensgemeente of Schipholbalie? Tijdens de ID-check vraagt de app om enkele gegevens van uw identiteitsbewijs in te voeren. Steeds meer organisaties vereisen dat u een ID-check toevoegt aan de DigiD app. Ze willen meer zekerheid dat de gegevens met de juiste persoon worden gedeeld. Door de ID-check toe te voegen kunt u meer met uw DigiD app. Xbox-knop indrukken en dan helemaal helemaal naar rechts, als het goed is zit daar ergens een optie om een account toe te voegen/wisselen.

Hoe je 122 miljoen wachtwoord

Usb-c is nu een verwarrende janboel van protocollen en aansluitingen. Samsung heeft de nieuwe Galaxy A-serie laten zien, die uit een Bezoekerspagina zestal smartphones bestaat. De meest opvallende uit de serie is de Galaxy A80, de duurste smartphone uit de serie.